Welkom bij groep 3/4

Deze gezellige groep bestaat uit 18 leerlingen. Juf Hanna is er op dinsdag en juf Natasja is er de andere dagen. Er zitten 10 kinderen in groep 3 en 8 kinderen in groep 4.

In de eerste week hebben we onze waarden samen bepaald. Wat vinden wij belangrijk in onze klas en wat willen wij daarover afspreken? Zo kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen een leuke tijd heeft bij ons op school. Deze waarden (onze afspraken) hebben we opgehangen en hier hebben we allemaal onze handtekening bij gezet.

In groep 3 gaan we beginnen met lezen (Veilig Leren Lezen), schrijven (Pennenstreken) en rekenen (Pluspunt). Al deze vakken worden ondersteund door programma’s op het Activbord. Naast het werken gaat groep 3 het eerste halfjaar nog iedere ochtend en middag mee naar buiten met groep 1-2.

Groep 4 werkt met de methode Staal en daar zitten de volgende vakken aan gekoppeld; taal, spelling en woordenschat. Ook heeft groep 4 schrijven via Pennenstreken en rekenen via Pluspunt op de tablet.Wist u dat:

Weetjes:

• Wist u dat wij een hele leuke en gezellige klas zijn?
  • Wist u dat groep 4 het liefst alles op te tablet doet, maar dat (helaas) niet kan / mag?
  • Wist u dat groep 3/4 dinsdagmiddag gym krijgt van meester Kevin?
  • Wist u dat als wij werken we elkaar regelmatig een complimentje geven, zodat wij een gezellige complimentenklas zijn?
  • Wist u dat wij in groep 3 schrijven met potlood en dat we in groep 4 na de kerst met vulpen gaan schrijven?
  • Wist u dat thuis woordjes en boekjes lezen heel erg leuk en belangrijk is?
  • Wist u dat wij in groep 4 de tafels leren?
  • Wist u dat wij ook veel leren d.m.v. van Huisje boompje beestje, Klokhuis en Nieuws uit de natuur?
  • Wist u dat de deur na schooltijd altijd voor u openstaat?
  • Wist u dat wij de verjaardagen om 10 uur (in de pauze) vieren?
  • Wist u dat juf Natasja op dinsdag zelf naar school gaat om de master Educational Needs te volgen?
  • Wist u dat wij nog veel meer wist je datjes hebben en vragen dus altijd vrij staat!!!

Groetjes groep 3/4, juf Hanna en juf Natasja