Groep 3/4/5

Welkom in groep 3, 4 en 5

Deze gezellige groep bestaat uit 23 leerlingen met één juf, juf Natasja.Groep 5 heeft een extra juf, juf Karlijn. Juf Karlijn geeft maandag t/m donderdag (ochtend) groep 5 en 6 les.

In de eerste week hebben we onze waarden samen bepaald. Wat vinden wij belangrijk in onze klas en wat willen wij daarover afspreken? Zo kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen een leuke tijd heeft bij ons op school. Deze waarden (onze afspraken) hebben we opgehangen en hier hebben we allemaal onze handtekening bij gezet.

In groep 3 gaan we beginnen met lezen (Veilig Leren Lezen), schrijven (Pennenstreken) en rekenen (Pluspunt). Al deze vakken worden ondersteund door programma’s op het Activbord.

Groep 4 en 5 werken met de methode Staal en daar zitten de volgende vakken aan gekoppeld; taal, spelling en woordenschat. Ook hebben groep 4 en 5 schrijven via Pennenstreken en rekenen via Pluspunt met de tablet.

Wist u dat:
Wist u dat wij een hele leuke en gezellige klas zijn?
Wist u dat groep 3 op de middagen bij groep 1 en 2 speelt en werkt?
Wist u dat groep 4 en 5 rekenen op de tablet?
Wist u dat groep 3, 4 en 5 op donderdagmiddag met juf Karlijn of juf Natasja gymmen?
Wist u dat als wij werken we elkaar regelmatig een complimentje geven, zodat wij een gezellige complimentenklas zijn?
Wist u dat wij in groep 3 schrijven met potlood en dat we in groep 4 na de kerst met vulpen gaan schrijven?
Wist u dat thuis woordjes en boekjes lezen heel erg leuk en belangrijk is?
Wist u dat wij in groep 4 de tafels leren?
Wist u dat groep 4 en 5 na de herfstvakantie begint met spreekbeurten en boekbesprekingen?
Wist u dat wij ook veel leren d.m.v. van huisje boompje beestje, klokhuis, jeugdjournaal en nieuws uit de natuur?
Wist u dat de deur na schooltijd altijd voor u openstaat?
Wist u dat wij de verjaardagen om 10 uur (in de pauze) vieren?
Wist u dat wij nog veel meer wist je datjes hebben en vragen dus altijd vrij staat!!!

Groetjes groep 3, 4 en 5 en juf Natasja