Overblijven

Op De Meent wordt de tussenschoolse opvang (het overblijven) verzorgd door Kinderopvang SKLM.

Van 11.45 – 13.15 uur zijn er medewerkers van de SKLM aanwezig op school die de verse lunch verzorgen voor de leerlingen die overblijven. De leerlingen moeten eerst een boterham met hartig beleg eten, daarna hebben ze de keuze uit nog een boterham, een cracker of een beschuit met een zelf gekozen broodbeleg. Voor het drinken tijdens de overblijf is er keuze uit melk of water. De leerlingen eten ongeveer een half uur en spelen een half uur buiten.

Voor meer informatie kun u terecht op http://www.sklm.nl of belt u met 0344-603087.

Met vriendelijke groet,
Kinderopvang SKLM

Lianne van Doorn
TSO Coördinator

 

SKLM Kinderopvang werkt met een digitaal systeem waarmee u eenvoudig zelf de tussenschoolse opvang online kunt regelen.

De link naar de website is: sklm.flexkids.nl De site werkt het best bij openen met google chrome.

Bij het aanmelden als nieuwe ouder, kiest u voor “opvang aanvragen voor uw kind”. U vult de gegevens van u en uw kind in, waarna u een mail ontvangt waarmee u uw wachtwoord in kunt stellen.
Eenmaal ingelogd, kunt u via het digitaal systeem de opvangdagen aan- en afmelden. Als u dat doet, hoeft u alleen te betalen voor de daadwerkelijk afgenomen dagen! Geboekte opvang kunt u kosteloos weer afmelden (tot 10:00 uur ’s morgens).

Informatiepakketten kunt u opvragen via info@sklm.nl. Het informatiepakket bestaat uit een handleiding voor het digitaal systeem, informatie over de TSO en een tarievenlijst.