Inschrijven

U wilt uw kind aanmelden voor onze school? Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Om alle inschrijvingen goed te laten verlopen, volgen wij de onderstaande inschrijfprocedure.

Stap 1: afspraak maken

U neemt contact op met onze locatieleider Miriam Derksen. Samen maakt u een afspraak voor een gesprek en een rondleiding op onze school. U ziet dan de school in bedrijf, hoe de groepen werken en u krijgt een algemene indruk van de school. Daarnaast heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele specifieke zaken over uw kind met ons te bespreken.

Stap 2: wennen

Een paar maanden voordat uw zoon of dochter 4 jaar wordt nemen wij telefonisch contact met u op om 10 wen ochtenden (of middagen) af te spreken. Deze wen ochtenden zullen plaatsvinden voorafgaand aan de eerste schooldag. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van onze school en kan het kennismaken met zijn of haar klasgenootjes.

Stap 3: eerste schooldag

Uw zoon/dochter kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd!

Stap 4: intakegesprek

Voordat uw kind 4 jaar wordt, maakt de leerkracht van groep 1 een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de ontwikkeling van uw kind en kunnen wij u vertellen hoe het op school gaat.

Stap 5: evaluatiegesprek

Binnen de eerste 6 weken dat uw kind bij ons op school is, wordt een evaluatiegesprek ingepland. We vinden het belangrijk om met elkaar te delen hoe de eerste weken op onze school zijn verlopen.

 

Heeft u vragen over de inschrijving of de te volgen stappen? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.