Welkom bij groep 5/6.

Deze leuke groep bestaat uit 19 leerlingen met juf Karlijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Juf Miriam is er op donderdag. in de ochtenden. Op donderdag gymmen en knutselen de kinderen van groep 5/6 samen met de kinderen van groep 7/8.

In de ochtend krijgen de kinderen lessen voor lezen, spelling, rekenen, studievaardigheden, verkeer, begrijpend lezen en Engels. Wij hebben sinds dit schooljaar allemaal een eigen Chromebook. De kinderen rekenen hier iedere ochtend op, maken taken uit hun weektaak of kunnen er even op ontspannen.

’s Middags hebben de leerlingen vooral vakken als  aardrijkskunde, Leskracht (geschiedenis, natuur en techniek) en gym.

Naast het harde werken zullen wij ook leuke creatieve, muzikale en theatrale dingen doen. Zo gaan wij ons weer voorbereiden op een spetterend Meenttheater en maken wij ons lokaal gezellig met mooie creaties.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt in de klas. Zo hebben wij aan het begin van het jaar onze klassenregels samen opgesteld en ondertekend. We hopen allemaal kanjers in het met elkaar omgaan te worden.

Groetjes,
Groep 5/6 en juf Karlijn